Informacje: Opinie klientów

Strona główna / Informacje /

Opinie klientów

Opinie naszych Klientów

Dodaj opinie
1 2 325 następna
Dominika
2018-09-06 06:38
"
1 2 3 … 25 następna
Joanna

2018-09-04 10:19
" Wszystkie oczekiwania zostały spełnione. Obraz b. ładny i solidnie zapakowany do transportu. Dobry kontakt ze sprzedającym. "
"
Joanna
2018-09-04 10:19
" Wszystkie oczekiwania zostały spełnione. Obraz b. ładny i solidnie zapakowany do transportu. Dobry kontakt ze sprzedającym. "
Halina
2018-08-28 21:08
" Wszystko ok ! POLECAM !!!!! "
IWONA
2018-08-23 19:44
" Kolory obrazu zupełne inne niż na zdjęciach. 10 dni czekałam na przesyłkę. "
Grzegorz
2018-08-22 06:28
" Polecam!!!! Jestem zadowolony z zakupu. "
Jacek
2018-08-06 08:44
" na 5 możliwych gwiazdek daję 6
"
GRAŻYNA
2018-07-09 11:43
" Polecam!!!! Jestem zadowolona z zakupu,przesyłka super zabezpieczona,obraz spełnił moje oczekiwania.Na pewno jeszcze skorzystam z oferty tego sklepu. "
Andrzej
2018-06-28 14:00
" Ok. Profesjonalnie zapakowane. "
Tadeusz
2018-06-25 12:51
" Zostały spełnione moje oczekiwania. O takim zakupie myślałem, i moje wymagania spełniliście myślałem . Towar został świetnie zapakowany, bezpiecznie dostarczony, dobra robota. "
Roman
2018-06-22 06:28
" produkt spełnił moje oczekiwania w 100 -tu procentach , opakowanie super bezpieczne. bardzo polecam "
1 2 325 następna
© 2018 Vide.pl