Informacje: Opinie klientów

Strona główna / Informacje /

Opinie klientów

Opinie naszych Klientów

Dodaj opinie
1 2 327 następna
Ewelina
2018-12-10 16:44
" Rewelacyjny efekt i trwałość wykorzystywanych materiałów. Obrazy wyglądają ślicznie nawet po kilku latach, juz drugi raz zamawiałam dla mamy obrazy i cieszą oko każdego. "
Piotr
2018-12-06 12:27
" Zdecydowanie mogę Polecić tę firmę!!!! "
JOANNA
2018-12-06 07:03
" POLECAM! Obraz piękny . Wszystko tak jak na zdjęciu. Zapakowany perfekcyjnie bez możliwości uszkodzenia. Bardzo szybka dostawa. "
ewa
2018-11-26 08:50
" Obrazy ładnie się prezentują ładne i estetyczne wykonanie ,ramki takie jak oczekiwałam. "
Maria
2018-11-18 18:56
" Obraz prezentuje się świetnie i spełnił nasze oczekiwania. Był bardzo dobrze zabezpieczony, więc dotarł do nas w idealnym stanie. Jedyna rzecz to - brakowało wkrętów do uchwytów. Może uda się Wam opracować lepszy system mocowań. Pomimo tego, będę polecać ten sklep.
"
Andrzej
2018-11-14 18:36
" Obraz dobrze zabezpieczony krótki termin realizacji zamówienia Super, polecam "
agnieszka
2018-11-11 14:36
" Obrazy super zabezpieczone.Spełniły nasze oczekiwania.Szkoda tylko że uchwytów nie są dołączone wkręty. "
Aleksandra
2018-10-25 06:47
" Obraz taki, jak na zdjęciu. Długi okres oczekiwania...na drugi zamówiony obraz jeszcze czekam...mam nadzieję,że się w końcu doczekam...mam też nadzieję,że będzie tak piękny jak ten, który powieszony nad pianinem jest dopełnieniem romantycznej całości.
"
izabela
2018-10-10 16:54
" super polecam bardzo "
Anna
2018-10-10 15:22
" Przesyłka doszła z opóźnieniem, ale czekanie wynagrodziła jakość obrazów. Jest naprawdę dobra a obrazy bardzo dobrze prezentują się na ścianie. "
1 2 327 następna
© 2018 Vide.pl