Informacje: Opinie klientów

Strona główna / Informacje /

Opinie klientów

Opinie naszych Klientów

Dodaj opinie
1 2 326 następna
Andrzej
2018-11-14 18:36
" Obraz dobrze zabezpieczony krótki termin realizacji zamówienia Super, polecam "
agnieszka
2018-11-11 14:36
" Obrazy super zabezpieczone.Spełniły nasze oczekiwania.Szkoda tylko że uchwytów nie są dołączone wkręty. "
Aleksandra
2018-10-25 06:47
" Obraz taki, jak na zdjęciu. Długi okres oczekiwania...na drugi zamówiony obraz jeszcze czekam...mam nadzieję,że się w końcu doczekam...mam też nadzieję,że będzie tak piękny jak ten, który powieszony nad pianinem jest dopełnieniem romantycznej całości.
"
izabela
2018-10-10 16:54
" super polecam bardzo "
Anna
2018-10-10 15:22
" Przesyłka doszła z opóźnieniem, ale czekanie wynagrodziła jakość obrazów. Jest naprawdę dobra a obrazy bardzo dobrze prezentują się na ścianie. "
Iwona
2018-10-09 14:18
" POLECAM! Obraz piękny i tak zapakowany że nie było możliwości uszkodzenia. "
Paulina
2018-10-04 08:52
" Polecam!! Obraz perfekcyjnie zapakowany. Szybka dostawa. "
Zbigniew
2018-09-28 12:40
" Oczekiwanie zostało w pełni spełnione, obraz został dowieziony o czasie przez kuriera, był perfekcyjnie zapakowany i nic mu nie mogło się w transporcie przydarzyć. Polecam ten sklep. "
Anna
2018-09-27 08:38
" Obraz dostarczony o czasie fantastycznie zabezpieczony fachowa obsługa polecam "
barbara
2018-09-25 08:59
" Obrazy piękne; przesyłki profesjonalnie zapakowane, terminy dotrzymane - a nawet spełniona prośba o wcześniejszą (o jeden dzień) dostawę została spełniona. Oczywiście polecam! "
1 2 326 następna
© 2018 Vide.pl